Vårt samhällsansvar

Bilde av de vi sponser i Nordcon

Så här tar vi ansvar

Nordcon AS är engagerat i att ta samhällsansvar och följa hållbara praxis i alla verksamhetsområden. Vi har definierat fem prioriteringar som styr vår inställning till samhällsansvar.

Miljö: Vi prioriterar att minimera vår påverkan på miljön genom att minska avfall och utsläpp, spara energi och resurser samt välja hållbara produkter och tjänster. Vi tar också ansvar för att främja miljövänliga metoder bland våra anställda och leverantörer.

Arbetsmiljö: Vi tror att en säker och hälsosam arbetsmiljö är grunden för att skapa en effektiv och produktiv arbetsplats. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra arbetsförhållanden och skydda hälsan och säkerheten för våra anställda och leverantörer.

Etisk praxis: Vi följer höga etiska standarder i vår verksamhet, och vi förväntar oss att våra partners och leverantörer gör detsamma. Vi tar ansvar för att upprätthålla hög integritet och transparens i allt vi gör, samt respekterar mänskliga rättigheter och arbetstagarrättigheter.

Ung talang: Vi vill investera i unga talanger för att utveckla framtida ledare inom vår bransch. Vi vill ge unga människor möjligheter att utveckla sina färdigheter och delta i arbetslivet.

Levande samhällen: Vi tror på vikten av att vara en god granne och en aktiv deltagare i samhället. Vi stöder lokala initiativ och projekt, och vi strävar efter att ha en positiv påverkan på samhället runt omkring oss. Därför sponsrar vi motorsportstalangen Kristiane Hvaal Engh och Jørgen Evensen Lund. Han är ett junior-sprinttalang, på 100 och 200 meter, från Gjøvik. Av samma anledning sponsrar vi också Gjøvik Hockey.

Dessutom har vi sponsoravtal med Raufoss IL Friidrott och Storhamar Handboll Elite. Eftersom levande samhällen är viktiga!

Dessa prioriteringar är en integrerad del av vår affärsstrategi, och vi arbetar kontinuerligt för att upprätthålla vårt engagemang och förbättra våra praxis. Vi tror att vår långsiktiga framgång beror på att ta ansvar och agera på ett hållbart sätt.

Läs mer i vår FAQ-sektion.

Bilde av motorsportstalentet Kristiane Hvaal Engh

Vi sponsrar Kristiane Hvaal Engh

Bilde av Jørgen Evensen Lund.

Vi sponsrar Jørgen Evensen Lund

Vi sponser Gjøvik Hockey

Vi sponsrar Gjøvik Hockey

Vi sponsrar Raufoss IL Friidrett

Vi sponsrar Storhamar Håndball Elite

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för dig!